18   
شناسه خبر: 79765   
تاریخ انتشار: 1397/10/12 01:08
طرز تهیه فرنی دسر خوشمزه ایرانی
طرز تهیه فرنی دسر خوشمزه ایرانی

پایگاه خبری ایرانیان موفق 

فرنی دسری خوشمزه و آسان پخت است که از آن میتوان به عنوان یک میان وعده شیرین نام برد. پخت این دسر در ماه رمضان برای افطاری طرفداران زیادی دارد، همچنین بیشتر مادران فرنی را به عنوان غذای کمکی کودکان انتخاب می کنند.

تعداد نفرات: ۵ – زمان تهیه: ۱۰دقیقه – زمان پخت: ۲۵ دقیقه – سطح: آسان

بانوی شهر در ادامه طرز تهیه فرنی دسر خوشمزه ایرانی را به دو روش آموزش می دهد.

مواد لازم

  • آرد برنج ۳ قاشق سوپ خوری
  • شیر ۲لیوان
  • گلاب ۲قاشق سوپ خوری
  • شکر ۵قاشق سوپ خوری
  • دارچین، پسته، گردو به مقدار لازم

طرز تهیه

۱ ) برای تهیه این دسر ابتدا باید آرد برنج را الک و در مقدار کمی آب سرد حل کنید.

۲ ) آرد برنج را به همراه شیر، گلاب، و شکر در یک ظرف بریزید و برروی شعله ملایم گاز قرار دهید.

۳ ) فرنی را مرتب هم بزنید تا مایه به غلظت مورد نظر برسد.

۴ ) ظرف را از روی شعله برداشته و سپس در ظرف مورد نظر بریزد، و بعد از آنکه کمی سرد شد این دسر خوشمزه را با دارچین، پسته و یا گردو تزئین کنید.

۵ ) دسر شما آماده است نوش جان

فرنی انبه

طرز تهیه این نوع فرنی کمی متفاوت از فرنی ساده است، اما هردو سرشار از فواید برای بدن هستند.

تعداد نفرات: ۴ – زمان تهیه: ۴۰دقیقه – زمان پخت ۴۰دقیقه – سطح: متوسط

فرنی انبه

موادلازم

  • آرد برنج ۳ قاشق سوپ خوری
  • آرد نشاسته ۱قاشق سوپ خوری
  • شیر ۲لیوان
  • گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • خامه۲قاشق سوپخوری
  • انبه ۱عدد
  • دارچین، پسته، گردو به مقدار لازم

طرز تهیه

  • ابتدا آرد برنج، آرد نشاسته، و شیر را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سپس هم بزنید تا کاملا مواد با هم ترکیب شوند. ظرف را برروی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.
  • بعد از چند دقیقه که شیر ولرم شد، شکر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • سپس گلاب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مایه کاملا غلیظ شود.
  • ظرف را از روی حرارت بردارید و سپس کره را به آن اضافه کنید.
  • برای اضافه نمودن انبه، پوست انبه را بگیرید، آن را میکس کرده تا کاملا پوره شود.
  • در ادامه خامه را به همراه پوره انبه به فرنی اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا کاملا جا بیافتد. دقت کنید در این مرحله از ظرف سر بسته استفاده نمایید.
  • در پایان شما میتوانید دسر را با موادی مانند پسته، انگور، یا دارچین تزئین کنید. نوش جان

نکات

  • فرنی از جمله دسرهای خوشمزه ایست که ارزش غذایی بالایی دارد بیشتر مواد استفاده شده در این دسر حاوی ویتامین B هستند که برای سلامت بدن بسیار ضروری است.
  • همانطور که میدانید استفاده از هر ماده ای علاوه بر فواید، مضراتی نیز دارد. مصرف بیش از حد فرنی بخصوص بعد از وعده های غذایی، در افزایش وزن و چاقی بسیار تاثیر گذار است.
  • بانوی شهر/
captcha